Oj! Det är nog bästa att du dubbelkollar din mejladress.

Några ord om att leta ord

Vad är det här?

Hundra sorters bläck en blogg om alla sorters skrivhantverk. Jag pratar med personer jag ser upp till för att ta reda på hur just deras bläck blir till meningar, manus, musik och magi. Målet är att få en bättre förståelse för olika yrken med pennan som redskap, och en djupare bild av skribenters processer. På vägen försöker jag plocka upp lärdomar som jag kan använda som ingredienser i min egen penna. Förhoppningsvis kan du hitta små tips att fylla din med också.

Vem är det som skriver?

Jag heter Joakim Hutchinson-Kay och frilansar som copywriter och reklamkreatör. När jag inte skriver på jobbet skriver jag romaner, noveller, tankar och annat som trillar ner på mitt tangentbord. Som den här bloggen, till exempel.

Hur ofta kommer det nya texter?

Planen är att posta en ny text ungefär var tionde dag. Bästa sättet att hålla koll på när det kommer något nytt är att skriva upp dig på mejllistan, så får du alla nya texter direkt i inkorgen.

Har du tankar om Hundra sorters bläck?

Mejla mig med joakim(a)hundrasortersblack.se.
Eller kvittra mig med @jhutchinsonkay.